1000 parça puzzle yapma teknikleri

1000 parçalık puzzle kaça kaç olur?

1000 parçalık puzzle'lar genelde 25 parça x 40 parça ebatında olur. Bu da toplamda 2x(25+40)-4=126 kenar parça demektir.

1000 Parça puzzle neyin üzerine yapılır?

Arkadaşlar,puzzle,direkt mukavvanın üzerinde yapılabildiği gibi,puzzle halısının üzerinde yapılabilir. Fakat halının altına da mukavva gibi sert kartonlar koymamız gerekir,puzzle'ı çevirmek için de elimizde fazladan mukavva bulundurusak iyi olur.

En fazla kaç parça puzzle var?

Almanya'nın güneyinde 15 bin kişi bir araya gelerek dünyanın en büyük puzzle'ını yaptı. Ravensburg kasabasında gerçekleştirilen rekor denemesinde 1 milyon 141 bin 800 parçadan oluşan dev puzzle 5 saat içinde 15 bin kişi tarafından 6 bin 500 metre karelik bir alanda yapıldı.

Puzzle yapmak hobi midir?

Puzzle yapmak adeta çekirdek çitlemek gibi hem bulaşıcı hem de bir başladığınızda asla kolay kolay kurtulamayacağınız bir hobidir. Kimimiz için tutku, kimimiz için eğlenceli bir hobi, kimimiz için de aklımızı oynatmamıza sebep veren bir uğraştır.

1000 parça puzzle boyutu kaç cm?

PARÇA: 1000, KOD: 1107, BOYUT: 66×48 cm (pan.)

Puzzle yapıştırmak için ne gerekli?

bu sebeple puzzle yapıştırıcısı kullanmanızı tavsiye ederim. bir diğer dikkat etmeniz gereken ek not olarak da puzzle halısı önerebilirim. bu da oldukça işinize yarayacaktır. benim önerim ise önce bir kat duvar kağıdı yapıştırıcısı ile puzzle'ı ön yüzden kaplamak, sonra üzerine yapıştırıcı sürmek.

100 parça puzzle neyin üzerine yapılır?

Tahmin edersiniz ki puzzle yapımı uzun süreceğinden ve uygun mukavva bulmak pek mümkün olmadığından, ki bulunsa bile saklama ve kaldırma ve indirme zor olduğundan, en uygun olan puzzle halısınının üzerine yapmaktır.