Akıl ve zeka oyunları eğitmen eğitimi

Akıl ve zeka oyunları öğretmeni nasıl olunur?

Akıl zeka oyunları eğitmeni olabilmek için öncelikle bu konuda eğitim almalısınız. Eğitimi, üniversite onaylı yada meb onaylı sertifika veren kurumlarda kursa katılarak sertifikanızı alabilirsiniz. Alacağınız bu sertifikalarla eğitmen olarak özel yada devlet okullarında derse girebilirsiniz.

Akıl ve zeka oyunları sertifikası ne işe yarar?

Akıl ve zeka oyunları sertifikası alanlar ; Tüm Eğitim Kademelerinde Hayat Boyu Öğrenme Üzerinden Okullar Hayat Bulsun Projesi Kapsamında egzersiz açabilirsiniz. … Anaokulu, Kreş, Kolej, Zeka Kulübü, Özel Okul ve Benzeri Kurumlarda Eğitici Olarak Görev Alabilir, Zeka Oyun Merkezi Açabilirsiniz.

Akıl ve zeka oyunları Belgesi nasıl alınır?

Akıl zeka oyunları eğitimini üniversiteden ya da üniversite ile çalışan kurumlardan almak gerekmektedir. Alınan sertifika ile okullarda seçmeli derslerdeki akıl zeka oyunları derslerine girilebilir, hafta sonu akıl zeka oyunları kursları açılabilir, akıl zeka oyunları atölyesi açılabilirsiniz.

Akıl ve zeka oyunları kursu kaç saat?

Halk Eğitim Merkezleri aracılığıyla akıl ve zeka oyunları alanında kurs açmak isteyen öğretmenler, toplamda 80 saat akıl ve zeka oyunları, 40 saat mangala, 40 saat go oyunu kurslarını bu merkezler vasıtasıyla açabilirsiniz. Öğretmenlerin açacakları kurs saati haftalık 10 ders saatini geçmemelidir.

Akıl ve zeka oyunları kursunda hangi oyunlar var?

MEB ZEKA OYUNLARI DERSİ HANGİ OYUNLARDAN OLUŞUR?

  • Sudoku.
  • Bölgesel Sudoku.
  • Sihirli Piramit.
  • ABC Bağlamaca.
  • Apartmanlar.
  • Çit Oyunu.

Aug 17, 2016

Akıl ve zeka oyunları egzersiz açabilir mi?

Egzersiz açabileceğiniz başlıklar 2010 /49 sayılı genelge kapsamında belirlenmiştir. … Örneğin Akıl ve Zekâ Oyunları, Yaratıcı Drama, Diksiyon, Hızlı Okuma, vb. 2010 / 49 sayılı genelge dışında Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında da birçok konuda egzersiz açabilirsiniz.

Zeka oyunları kursu ne ise yarar?

Zeka Oyunları Kursu ile "öğrencilerin sahip oldukları zekâ potansiyellerini tanıması ve geliştirmesi, karşılaştıkları problemler karşısında özgün ve yeni çözüm yolları geliştirmeleri, hızlı ve doğru kararlar vermeleri, oyunlar kapsamında rekabet ortamı oluşturularak çalışma becerilerini geliştirmeleri, farklı bakış …