Peynirli omlet yapımı

Beyaz peynirli omlet nasıl yapılır?

Beyaz Peynirli Omlet Tarifi Nasıl Yapılır? Tavada sıvı yağda beyaz peyniri biraz eritiriz ve çırptığımız yumurtayı üzerine ilave ederiz. (tuza gerek yok peynir tuzlu ise). Kısık ateşte pişiririz. Dilerseniz üzerine pul biber atabilirsiniz.

Sade omlet nasıl yapılır?

Sade Omlet Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir kaba 3 adet yumurta kırılır. Daha sonra çırpılır .
  2. Sonra yavaş yavaş un katılır . Çırpılmaya devam edilir .
  3. Süt, tuz eklenir.
  4. Tavaya yağ konulur ve karışımı tavaya dökebiliriz . Kızarınca servise hazırdır.

19-Jan-2016

Diyet peynirli omlet nasıl yapılır?

Tavaya biraz sıvı yağ ilave edip peyniri minik minik ufalayın. Küçük kasede yumurtaları kırıp 1 yemek kaşığı unu ve maydanozu ekleyip çırpıyoruz. 2-3 dk ısındıktan sonra tavada pişirin.

Peynirli maydanozlu omlet nasıl yapılır?

Tavaya sıvı yağı ekliyoruz. Isındıktan sonra beyaz peyniri ufalayıp tavaya dağıtıyoruz. Küçük bir kaseye yumurtalarımızı kırdıktan sonra 1 yemek kaşığı unu ve maydanozu ekleyip çırpıyoruz. Beyaz peynir tavada 2-3 dk ısındıktan sonra kasedeki karışımı tavaya ekledikten sonra pişmesini bekliyoruz.

Yumurtalı omlet nasıl yapılır?

Yumurtaları bir kaseye alıp, tuz ekleyerek çırpın. Tereyağını tavada eritin, yumurtayı tavaya dökün. Yumurtanın alt kısmı biraz pişmeye başlayınca kenarlardan boşluklar açarak üst kısımda kalan sıvı yumurtanın da tavaya akmasını sağlayın, böylelikle omletiniz çok kalın olmayacak, üst kısmında sıvı yumurta kalmayacak.

Ince omlet nasıl yapılır?

Omlet Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir karıştırma kasesinde 4 adet yumurtayı bir kasenin içerisine alın.
  2. Yarım çay kaşığı tuz ve biberi birleştirin.Bir çırpıcı yardımıyla alttan üste doğru hava kabarcıkları oluşana kadar güzelce çırpın.
  3. Tavanızı ısıtın ve 1'er yemek kaşığı tereyağı ve zeytinyağını kızdırın.

Yumurtadan omlet nasıl yapılır?

Omlet Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir karıştırma kasesinde 4 adet yumurtayı bir kasenin içerisine alın.
  2. Yarım çay kaşığı tuz ve biberi birleştirin.Bir çırpıcı yardımıyla alttan üste doğru hava kabarcıkları oluşana kadar güzelce çırpın.
  3. Tavanızı ısıtın ve 1'er yemek kaşığı tereyağı ve zeytinyağını kızdırın.